top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica
Poziv za sudjelovanje na izborima PDF Ispis E-mail
Srijeda, 04 Studeni 2020 16:13

Poziv za sudjelovanje na izborima za članove općinskog odbora HDZ-a VELIKA LUDINA i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a SISAČKO MOSLAVAČKE županije s naputkom za kandidiranjemožete pogledati ili preuzeti ovdje.

 
Izbori u Hrvatskoj Demokratskoj Zajednici PDF Ispis E-mail
Srijeda, 11 Ožujak 2020 18:14

Poštovani članovi u nedjelju 15.3. 2020.u vremenu od 08-19 sati održava se izbor čelnih ljudi HDZ-a stoga Vas obavještavamo i molimo da izađete na navedene izbore koji će se za područje Općine Velika Ludina održati u društvenom domu Velika Ludina.

Na izborima u nedjelju  će HDZ-ovci birati predsjednika, zamjenika predsjednika te potpredsjednike stranke provode se uglavnom kao i opći izbori na nacionalnoj razini, primjerice predsjednički izbori.

Pravo glasa na izborima u nedjelju tako imaju svi oni članovi koji su upisani u evidenciju članstva HDZ-a do dana donošenja odluke o održavanju izbora.

 
U proljeće rekonstrukcija Cvjetne ulice vrijedna 2 300 000,00 kn financirana iz ruralnog razvoja Europske unije PDF Ispis E-mail
Petak, 09 Veljača 2018 08:08


Dana 08.02.2018. g. načelnik općine Velika Ludina potpisao ugovor sa agencijom za plaćanje u poljoprivredi za ovaj projekt!

Općina Velika Ludina kroz ovaj program financirat će rekonstrukciju Cvjetne Ulice u Velikoj Ludini.

Više...
 
Ugodno iznenađenje zadnjeg radnog dana prije Božića! PDF Ispis E-mail
Petak, 22 Prosinac 2017 14:57

U petak popodne pred kraj radnog vremena zadnjeg radnog dana prije Božića nazvao me direktor SIMORE Mario Čelan te mi saopćio ugodnu vijest, a to je da smo “prošli” sa projektom Cvjetna ulica. Taj projekt je kandidiran prema mjerama 7.2 ‘ruralni razvoj”. Sada nam preostaje da potpišemo ugovor, provedemo natječaj i u proljeće uredimo Cvjetnu ulicu. Projekat je veoma zahtjevan jer će se ulica širiti te zacjevljivati i koštat će 2 400 000 kn što je Europski novac, a Općina Velika Ludina sudjeluje sa 10 %!

Podsjećam da je uređena Pintarićeva ulica i dom Kompator također Europskim novcem, a u proljeće kreće izgradnja reciklažnog dvorišta novcem fonda za zaštitu okoliša ( 2 300 000 kn)!  Očekujemo povoljno rješenje i za dogradnju dječjeg vrtića te drugih projekata jer je Općini krenulo odlično sa fondovima EU.

Načelnik Dražen Pavlović

 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 3 od 20

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.