top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS
Naslovnica

BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2015. GODINA ! PDF Ispis E-mail
Autor Predsjedništvo   
Utorak, 23 Prosinac 2014 08:12

SRETAN BOŽIĆ

PREDSJEDNIŠTVO OO HDZ-a VELIKA LUDINA ŽELI SVIM ČLANOVIMA, SIMPATIZERIMA I POSJETITELJIMA NAŠE STRANICE ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ, TE SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015. GODINU !

 
IVO ŽINIĆ NOVI ŽUPAN SISAČKO - MOSLAVAČKE ŽUPANIJE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 09:33

U drugom krugu prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije premoćnu pobjedu ostvario je Ivo Žinić (HDZ), kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i BUZ-a. On je osvojio 29.648 glasova, odnosno 56,41 posto.

Njegov protukandidat Davorko Vidović (SDP), kandidat koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a i SDA, osvojio je 21.839 glasova, odnosno 41,55 posto od 152.540 upisanih birača.

Ivi Žiniću, novom županu, prvom HDZ-ovom županu nakon 2005. godine koji će stolovati u Sisku došlo je čestitati na stotine članova HDZ-a, HSS-a i BUZ-a te drugih srodnih stranaka, ali i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Predsjednik Karamarko je rekao kako je ova pobjeda HDZ-a u Sisku jako važna jer je još jedna u neprekinutom nizu HDZ-ovih pobjeda i jer pokazuje pravi odnos snaga.

- Ne vjerujte anketama koje pokazuju kako je razlika između HDZ-a i SDP-a jedan ili dva posto. Vidite kolika je razlika, 16 posto. Toliko je više glasova osvojio Ivo Žinić od Davorka Vidovića, toliko je HDZ ispred SDP-a ovdje, ali i u državi, rekao je Karamarko.

Naglasio je da je Žinić primjer župana i političara kakvi trebaju Hrvatskoj. - Riječ je o hrvatskom branitelju, obrazovanom i skromnom čovjeku, vrijednom i poštenom.

Zahvaljujući na čestitkama, Ivo Žinić je naglasio kako su građani svojim izborom doveli do kraja SDP-ovu hobotnicu Marine Lovrić Merzel koja je ovu županiju uništila, osiromašila, opljačkala.

Obraćajući se predsjedniku Karamarku, Žinić je rekao: - Predsjedničke, govorit ću kao hrvatski branitelj, vojnik. Moja pobjeda je Bljesak, pobjeda gospođe Kolinde Grabar Kitarović bit će Maestral, a vaša pobjeda na parlamentarnim izborima bit će Oluja.

 

OO HDZ-a VELIKA LUDINA ČESTITA IVI ŽINIĆU NA IZBORU ZA ŽUPANA NAŠE ŽUPANIJE!

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 10:01
 
BUDUĆI ŽUPAN U VELIKOJ LUDINI PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Utorak, 21 Listopad 2014 14:02

Ivo Žinić Ivo Žinić Ivo Žinić

Dana 20. Listopada kandidat za župana na prijevremenim izborima naše županije Ivo Žinić, sa članovima svog stožera posjetio je Općinu Velika Ludina te se zadržao u razgovoru sa građanima i članovima općinskog odbora HDZ-a. Tom prilikom posjetio je i Načelnika općine koji ga je upoznao sa problematikom oko naplate rudne rente. S obzirom da ne dvojimo da će gosp. Žinić biti župan sigurno će moći pomoći da se konačno riješi pitanje rudne rente sa podzemnog skladišta plina Okoli a što je dosada neadekvatno riješeno.

Ažurirano Četvrtak, 23 Listopad 2014 13:24
 
DRUGI KRUG IZBORA ZA ŽUPANA SMŽ PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Utorak, 21 Listopad 2014 07:32

Ivo Žinić

U nedjelju, 26.10.2014. godine održava se drugi krug izbora za Župana Sisačko-moslavačke županije, pa stoga pozivamo sve članove i simpatizere HDZ-a da izađu na izbore i daju svoj glas kandidatu HDZ-a, HSS-a i BUZ-a IVI ŽINIĆU i njegovim zamjenicima MARINU PILETIĆU iz HDZ-a i ANITI SINJERI IBRIŠEVIĆ iz HSS-a !

Ažurirano Utorak, 21 Listopad 2014 07:47
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 7 od 18

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.