top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica
DIP: POTPUNI REZULTATI IZBORA ZA PREDSJEDNIKA RH PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Utorak, 20 Siječanj 2015 09:17

grafikon

Pogledajte grafiku rezultata izbora na kojima je naša KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ izabrana za predsjednicu Republike Hrvatske.

 
IMAMO PRVU PREDSJEDNICU HRVATSKE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 09:37

Kolinda

Imamo prvu predsjednicu! Odlučila je tako cijela domovinska i iseljena Hrvatska! Spektakularna pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović! Spektakularna pobjeda HDZ-a! Veličanstvena atmosfera i pobjedničko okružje u dupkom punoj dvorani Hypo centra!

Pobjeda, pobjeda!

Pozvana na pozornicu - prekidana gromoglasnim pljeskom i povicima „Pobjeda, pobjeda!“ - prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obratila se naciji i zahvalila svima koji su joj pomogli na putu do pobjede. Istaknula je da ne kreće raditi sutra, već odmah večeras:

- Ostvarili smo pobjedu za našu domoljubnu koaliciju, ali i za našu dragu Domovinu! Hrvatska će biti među najbogatijima u Europi i svijetu! Neću nikome dopustiti da kaže da Hrvatska neće biti prosperitetna! Hrvatska zna, može i hoće! Vi ste moja snaga! Zajedno ćemo Hrvatsku povesti u blagostanje!

Pobjeda i u Općini Velika Ludina!

Naravno da je i u Općini Velika Ludina pobijedila Kolinda Grabar Kitarović sa 51,27% glasova, a Ivo Josipović je dobio 48,73% glasova građana naše Općine, uz izlaznost od 54,38%. Važećih listića je bilo 95,84% a nevažećih 4,16%.

U našoj Županiji isto tako uvjerljiva pobjeda Kolinde Grabar Kitarović sa 53,72% naprama 46,28% koliko je dobio njezin protukandidat.

Ažurirano Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 10:32
 
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2015. GODINA ! PDF Ispis E-mail
Autor Predsjedništvo   
Utorak, 23 Prosinac 2014 08:12

SRETAN BOŽIĆ

PREDSJEDNIŠTVO OO HDZ-a VELIKA LUDINA ŽELI SVIM ČLANOVIMA, SIMPATIZERIMA I POSJETITELJIMA NAŠE STRANICE ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ, TE SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015. GODINU !

 
IVO ŽINIĆ NOVI ŽUPAN SISAČKO - MOSLAVAČKE ŽUPANIJE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 09:33

U drugom krugu prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije premoćnu pobjedu ostvario je Ivo Žinić (HDZ), kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i BUZ-a. On je osvojio 29.648 glasova, odnosno 56,41 posto.

Njegov protukandidat Davorko Vidović (SDP), kandidat koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a i SDA, osvojio je 21.839 glasova, odnosno 41,55 posto od 152.540 upisanih birača.

Ivi Žiniću, novom županu, prvom HDZ-ovom županu nakon 2005. godine koji će stolovati u Sisku došlo je čestitati na stotine članova HDZ-a, HSS-a i BUZ-a te drugih srodnih stranaka, ali i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Predsjednik Karamarko je rekao kako je ova pobjeda HDZ-a u Sisku jako važna jer je još jedna u neprekinutom nizu HDZ-ovih pobjeda i jer pokazuje pravi odnos snaga.

- Ne vjerujte anketama koje pokazuju kako je razlika između HDZ-a i SDP-a jedan ili dva posto. Vidite kolika je razlika, 16 posto. Toliko je više glasova osvojio Ivo Žinić od Davorka Vidovića, toliko je HDZ ispred SDP-a ovdje, ali i u državi, rekao je Karamarko.

Naglasio je da je Žinić primjer župana i političara kakvi trebaju Hrvatskoj. - Riječ je o hrvatskom branitelju, obrazovanom i skromnom čovjeku, vrijednom i poštenom.

Zahvaljujući na čestitkama, Ivo Žinić je naglasio kako su građani svojim izborom doveli do kraja SDP-ovu hobotnicu Marine Lovrić Merzel koja je ovu županiju uništila, osiromašila, opljačkala.

Obraćajući se predsjedniku Karamarku, Žinić je rekao: - Predsjedničke, govorit ću kao hrvatski branitelj, vojnik. Moja pobjeda je Bljesak, pobjeda gospođe Kolinde Grabar Kitarović bit će Maestral, a vaša pobjeda na parlamentarnim izborima bit će Oluja.

 

OO HDZ-a VELIKA LUDINA ČESTITA IVI ŽINIĆU NA IZBORU ZA ŽUPANA NAŠE ŽUPANIJE!

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 10:01
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 8 od 20

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.