top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica
Predstavljanje programa Dražena Pavlovića i Dražena Kralja PDF Ispis E-mail

Predstavljanje programa Dražena Pavlovića i Dražena Kralja kandidata na izborima u emisiji "Lokalni izbori 2017" Mreže TV

 
Dražen Pavlović kandidat za načelnika općine Velika Ludina PDF Ispis E-mail

Dražen Pavlović kandidat za načelnika općine Velika Ludina javno objavljuje predizborni program rada za mandat 2017-2021 g.
Ovaj program podržan je i prihvaćen kao program HDZ-a Velika Ludina. Također ovaj program je prihvaćen i od koalicijskog partnera HSP Dr AS Velika Ludina te kandidata za zamjenika načelnika općine Dražena Kralja.

Program rada pogledajte ovdje.

 
HDZ i HSP-AS Velika Ludina PDF Ispis E-mail

Potpisan sporazum o medusobnoj suradnji, Hsp-As i Hdz-a Opcine Velika Ludina, sluzbeno je zapocela kampanja za lokalne izbore, koji ce se odrzati 21.05.2017 godine. Izmedu navedenih politickih stranaka dogovoreno je, da ce na spomenutim izborima, kandidat za nacelnika opcine biti Drazen Pavlovic iz Hdz-a, a kandidat za zamjenika Drazen Kralj iz redova Hsp-As. Takoder je dogovoreno da svaka od politickih stranaka iz ovog sporazuma, utvrduje svoju listu za vijece opcine Velika Ludina. Sporazum su potpisali, Drazen Pavlovic kandidat za opcinskog nacelnika, te predsjednik opcinske organizacije Hdz-a, i kandidat za zamjenika nacelnika Drazen Kralj, koji je i ujedno i predsjednik izbornog stozera Hsp-As, Podruznica Velika Ludina.

Video prilog pogledajte ovdje.

 
Ivo Žinić: Pokrovitelj manifestacije "Oj jabuko crveniko" PDF Ispis E-mail

U zgradi Općine Velika Ludina održan je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine radni sastanak kojem su nazočili župan Ivo Žinić sa suradnicima, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović i predstavnici voćara ovog dijela Moslavine.

Video prilog pogledajte ovdje.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 5 od 20

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.