top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica Naslovnica
DRAŽEN PAVLOVIĆ KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail

DRAŽEN PAVLOVIĆ... I DALJE ODGOVORNO !

Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska stranka prava kandidirali su Dražena Pavlovića za izbor općinskog načelnika Općine Velika Ludina, a za njegovog zamjenika kandidiran ja Zlatko Nežić, predsjednik HSP-a Općine Velika Ludina.

 
PREMINUO VLADO MATIJEVIĆ ! PDF Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009 10:43

 Jućer je iznenada, u 44. godini života, preminuo Vlado Matijević, naš stranački kolega i prijatelj! Bio je član HDZ-a od samog osnivanja naše stranke u Velikoj Ludini i uvijek je bio na raspolaganju stranci, pa je tako za predstojeće lokalne izbore, prihvatio kandidaturu na listi za Općinsko vijeće Općine Velika Ludina i čvrsto je vjerovao u pobjedu HDZ-a.  Iza njega ostaju ožalošćena supruga Mirjana i kći Sanja, ostala rodbina, kao i brojni prijatelji, kojima ovima putem izražavamo iskrenu sućut.

Pogreb našeg kolege bit će u petak, 08.05.2009. u 17,00 sati na groblju u Maloj Ludini.

 
SVEĆANO PROSLAVLJENA 19. GODIŠNJICA OSNIVANJA HDZ-a VELIKE LUDINE PDF Ispis E-mail
Subota, 02 Svibanj 2009 21:00
Proslava godišnjiceProslava godišnjice Prošlo je več 19 godina od osnivanja HDZ-a Velike Ludine i ta obljetnica je svećano proslavljena uz drage nam goste: Ivanku Roksandić, Ivana Šanteka i Zlatka Grdića, a našu svećanost su došli uveličati i naši stranački kolege iz Općine Popovača na ćelu sa svojim predsjednikom Vladom Gregurkom.
 
PROSLAVA 19. GODIŠNJICE OSNIVANJA HDZ-a VELIKE LUDINE PDF Ispis E-mail

U subotu, 02.05.2009. godine, s početkom u 19,00 sati u Domu Velika Ludina, proslavit ćemo 19. godina od osnutka naše stranke u Velikoj Ludini a ujedno će to biti i predizborni skup za predstojeće lokalne izbore.

Više...
 
Sisak: HDZ, HSLS, HSS I HSU POTPISALI KOALICIJSKI SPORAZUM PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009 16:00

KOALICIJAU nazočnosti predsjednika HDZ-a Ive Sanadera, predsjednika HSS-a Josipa Friščića, predsjednice HSLS-a Đurđe Adlešić i potpredsjednika HSU-a Zlatka Barile, danas je u Sisku potpisan predizborni koalicijski sporazum županijskih organizacija tih stranaka o zajedničkom izlasku na lokalne izbore te o kandidaturi sadašnje saborske zastupnice HDZ-a Ivanke Roksandić iz Siska za sisačko-moslavačku županicu.

Više...
 
DOBRO DOŠLI ! PDF Ispis E-mail

 Stevo Kovač                                    Dobro došli na web stranice HDZ-a, Općinske organizacije Velika Ludina !

   Na ovim stranicama naći ćete zanimljive novosti iz političkog života naše Općine, bit ćete obaviješteni o radu naše stranke, moći ćete davati svoje komentare, odnosno prijedloge, koji bi pridonijeli boljitku kako naše Općine, tako i naše stranke. Putem linkova moći ćete pronaći najnovije vijesti iz Vlade ili Sabora, a isto tako moći ćete vidjeti što rade naši stranački prijatelji u drugim sredinama i još puno toga. Bliže se i novi lokalni izbori, pa ćemo Vam ovim putem predstaviti naš program za razvoj naše Općine i predstavit ćemo Vam naše kandidate.

   Nadam se da ćete često posjećivati naše stranice, jer to će biti pokazatelj kakve su, da li su zanimljive ili nisu, a mi ćemo se truditi da budu na vrijeme ažurirane sa najnovijim vijestima.

                                                                                        Predsjednik OO HDZ-a Velika Ludina

                                                                                                         Stevo Kovač 

 
« Početak«111213»Kraj »

Stranica 13 od 13

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.