top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica Naslovnica
SRETAN USKRS PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Srijeda, 04 Travanj 2012 12:44

 

SRETAN USKRS

SVIMA ČLANOVIMA I SIMPATIZERIMA NAŠE STRANKE ŽELIMO SRETAN USKRS !

Ažurirano Srijeda, 04 Travanj 2012 12:48
 
ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Utorak, 03 Travanj 2012 12:11

OPĆINSKI ODBORSKUPŠTINASKUPŠTINASKUPŠTINA

U nedjelju, 01.04.2012. godine, održana je redovna izborna Skupština Općinske organizacije HDZ-a Velika Ludina.

Za predsjednika u narednom četverogodišnjem mandatu izabran je aktualni načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, a u Općinski odbor HDZ-a izabrani su: Miljenko Šipić, Vjekoslav Kamenščak, Stevo Kovač, Dejan Faltis, Marijo Kovačić, Mario Široki, Mario Pomahač, Branko Zrinščak, Željko Tomazetić, Željko Kuntić, Marko Kršek, Marijan Kadlec i Miljenko Vejin.

 

Ažurirano Srijeda, 04 Travanj 2012 17:25
Više...
 
Pola milijuna kuna za asfaltiranje cesta PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Četvrtak, 18 Studeni 2010 00:00

VELIKA LUDINA-U općini Velika Ludina u tijeku je asfaltiranje Cvjetne ulice u dužini oko 300 metara, cesta je bila dotrajala te je presvučena novim slojem asfalta. Također se uređuju bankine te odvodnja površinskih voda s kojima je bilo problema te su uređeni propusti i kanali uz tu cestu.

 

„Asfaltiramo i cestu Gornja Vlahinička-Ribnjača koja je također bila u vrlo lošem stanju, zatim ulicu Pužev breg u Gornjoj Vlahiničkoj, uređujemo bankine u Moslavačkoj ulici u Velikoj Ludini gdje ćemo urediti i autobusno ugibalište. U Okolima asfaltiramo dječje igralište, a kod Osnovne škole u Velikoj Ludini autobusno ugibalište, radimo i popravak ceste na kritičnim mjestima u Ludinici“-kazao je Dražen Pavlović načelnik Općine Velika Ludina. Radove izvodi poduzeće TVIM d.o.o. Dužica, a vrijedni su oko pola milijuna kuna.

 
Položeni vijenci za Sve svete PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Ponedjeljak, 01 Studeni 2010 00:00

Na Dan Svih svetih načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović i predsjednik Općinskog vijeća Stevo Kovač položili su vijence i upalili svijeće kod središnjeg križa na groblju u Maloj Ludini te na grobu hrvatskog branitelja Marijana Lovrenčića.
Prigodnu molitvu izrekao je župnik Župe Svetog Mihaela Arkanđela Josip Samardžija. Svečanom činu nazočili su i  vijećnici te zaposlenici Općine Velika Ludina te predstavnici udruga.

 
Čestitamo Dan neovisnosti PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Četvrtak, 07 Listopad 2010 00:00

Načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović, predsjednik Općinskog vijeća Stevo Kovač, članovi Općinskog vijeća te općinska uprava čestitaju građanima Općine Velika Ludina Dan neovisnosti 08. listopada 2010. godine. Dan neovisnosti blagdan je u Hrvatskoj koji se obilježava 8. listopada i neradni je dan. Toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

Više...
 
DAN OPĆINE VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Petak, 01 Listopad 2010 00:00

VELIKA LUDINA-Općina Velika Ludina slavi Dan Općine i Župe Svetog Mihaela Arkanđela, a proslava je započela svečanom sjednicom Općinskog vijeća i dodjelom općinske nagrade i priznanja. Godišnja nagrada dodijeljena je Saši Hajeku koji je zaslužan za organizaciju humanitarne akcije prikupljanja sredstava za rehabilitaciju i liječenje Jasmine Matijević koja je teško stradala u prometnoj nesreći.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 10 od 13

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.