top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica Naslovnica
KOALICIJA HDZ, HSP AS, BUZ POBIJEDILA U VELIKOJ LUDINI PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Utorak, 16 Travanj 2013 00:00

Koalicija HDZ, HSP AS, BUZ ostvarila je najbolji rezultat na izborima za EU parlament u općini Velika Ludina. Koalicija HDZ, HSP AS, BUZ osvojila je 27,25 posto glasova, SDP, HNS i HSU osvojili su 24,10 posto,  koalicija HSS, HSLS 15,32 posto, Hrvatski laburisti osvojili su 6,76 posto glasova. Ostale stranke nisu prošle izborni prag.

Ažurirano Četvrtak, 02 Svibanj 2013 00:07
 
OSNOVANA MLADEŽ HDZ-a VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Petak, 12 Travanj 2013 09:35

Prekjučer, 10.04.2013. godine održana je Osnivačka skupština Mladeži HDZ-a Velika Ludina na kojoj je za predsjednika izabran Ivan Lučić iz Vidrenjaka. Za dopredsjednike su izabrani Goran Pavlović i Matea Uroić, tajnik je Mateja Majetić a rizničar Anita Martinović. U Općinski odbor Mladeži još su izabrani Sebastijan Kamenščak, Matej Sušec, Mirela Dokmanić i Ivana Petir. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Antonija Belic, Tena Smiljanec, Valentino Kamenščak i Kristina Oršulić. Skupu su bili nazočni i predsjednik OOHDZ-a Velika Ludina Dražen Pavlović, dopredsjednici Miljenko Šipić i Stevo Kovač kao i tajnik OOHDZ-a Marijo Kovačić.

GALERIJA SLIKA

Ažurirano Petak, 10 Svibanj 2013 10:50
 
DAN OPĆINE VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Subota, 01 Rujan 2012 00:00

DAN OPĆINEU Velikoj Ludini obilježen je Dan Općine svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj su se nazočnima obratili predsjednik Općinskog vijeća Stevo Kovač i načelnik Općine Dražen Pavlović koji je među ostalim istaknuo kako je povećanje proračuna za koje se Općina izborila omogućilo brojne investicije koje su u pripremi ili se odvijaju.

Više...
 
OLDTIMERI U VELIKOJ LUDINI PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Utorak, 28 Kolovoz 2012 00:00

OLDTIMERIU središtu Velike Ludine predstavili su se članovi Old timer kluba s preko sto motocikala i automobila koji su bili na proputovanju kroz Moslavinu.

OLDTIMERI

U Ludini su se zadržali oko pola sata, domaćini su im spremili doček, a primio ih je i načelnik Općine Dražen Pavlović. Okupili su se i brojni ljubitelji kvalitetnih motora i automobila kojima su pojedini modeli mamili uzdahe i sjećanja na mladost.

 
USVOJENE II IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2012 00:00

SJEDNICA VIJEĆANakon utvrđivanja kvoruma po Statutu Općine Velika Ludina i Poslovniku o radu Općinskog vijeća i usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice Općinskog vijeća Općine Velika Ludina te aktualnog sata vijećnici Općine Velika Ludina razmatrili su i usvojili Financijsko izvješće za razdoblje od I-VI mjeseca 2012. godine za Općinu Velika Ludina i proračunske korisnike: Dječji vrtić Ludina i Knjižnicu i čitaonicu Velika Ludina.

 

Više...
 
KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG ODBORA PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Četvrtak, 19 Travanj 2012 08:14

Na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Općinskog odbora HDZ-a Velika Ludina, za dopredsjednike su izabrani Stevo Kovač iz Mustafine Klade i Miljenko Šipić iz Velike Ludine. Za tajnika je i u narednom mandatu izabran Marijo Kovačić iz Velike Ludine, a rizničar će biti naknadno izabran.

Ažurirano Srijeda, 26 Rujan 2012 08:56
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 9 od 13

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.