top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS

Naslovnica Naslovnica
HDZ i HSP-AS Velika Ludina PDF Ispis E-mail

Potpisan sporazum o medusobnoj suradnji, Hsp-As i Hdz-a Opcine Velika Ludina, sluzbeno je zapocela kampanja za lokalne izbore, koji ce se odrzati 21.05.2017 godine. Izmedu navedenih politickih stranaka dogovoreno je, da ce na spomenutim izborima, kandidat za nacelnika opcine biti Drazen Pavlovic iz Hdz-a, a kandidat za zamjenika Drazen Kralj iz redova Hsp-As. Takoder je dogovoreno da svaka od politickih stranaka iz ovog sporazuma, utvrduje svoju listu za vijece opcine Velika Ludina. Sporazum su potpisali, Drazen Pavlovic kandidat za opcinskog nacelnika, te predsjednik opcinske organizacije Hdz-a, i kandidat za zamjenika nacelnika Drazen Kralj, koji je i ujedno i predsjednik izbornog stozera Hsp-As, Podruznica Velika Ludina.

Video prilog pogledajte ovdje.

 
Ivo Žinić: Pokrovitelj manifestacije "Oj jabuko crveniko" PDF Ispis E-mail

U zgradi Općine Velika Ludina održan je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine radni sastanak kojem su nazočili župan Ivo Žinić sa suradnicima, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović i predstavnici voćara ovog dijela Moslavine.

Video prilog pogledajte ovdje.

Više...
 
Veliki petak u Velikoj Ludini PDF Ispis E-mail


Jučer 14.04.2017, na veliki petak Općinska organizacija HDZ-a Velika Ludina zajedno sa HSP-AS Velika Ludina organizirali su prigodno druženje sa sugrađanima uz fiš-paprikaš i pržene ribice!

Posjetio nas je i župan gosp. Ivo Žinić

 

Više fotografija
 
Održana zadnja sjednica u 6. sazivu općinskog vijeća PDF Ispis E-mail

Poštovani građani Općine Velika Ludina!

11.04.2017. održana zadnja sjednica u 6. sazivu općinskog vijeća.

U proteklom mandatnom razdoblju od 4 godine aktivno smo sudjelovali u izvršnoj vlasti i najbolje što smo znali i mogli radili smo na dobrobit svih građana općine Velika Ludina!

Više...
 
STIŽE NOVAC IZ EU U NAŠU OPĆINU! PDF Ispis E-mail

10.04.2017g. potpisan je ugovor sa ministricom regionalnog razvoja Gabrijelom Žalac za obnovu ulice Juraja Pintarića u Vidrenjaku. Investicija je vrjedna 630 000 kn a ministarstvo financira europskim novcem 470 000 kn ili 75%,radovi će se izvršiti ovo ljeto. Ovo je prvi projekat koji nam je odobren i ugovoren ove godine a očekujemo još ovakvih vijesti jer smo pripremili projekata u vrjednosti 10 miliona kuna za ovu godinu, svu pristupnu dokumentaciju izradili smo sami u općini bez pomoći konzultanata te imamo dobre izglede za "povlačenje" EU novca ove i sljedećih godina!

 
Gotovi projekti Općine Velika Ludina za EU fondove PDF Ispis E-mail

 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 4 od 13

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.