top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica Naslovnica
DAN OPĆINE VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Subota, 01 Rujan 2012 00:00

DAN OPĆINEU Velikoj Ludini obilježen je Dan Općine svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj su se nazočnima obratili predsjednik Općinskog vijeća Stevo Kovač i načelnik Općine Dražen Pavlović koji je među ostalim istaknuo kako je povećanje proračuna za koje se Općina izborila omogućilo brojne investicije koje su u pripremi ili se odvijaju.

 

"Uređenjem i proširenjem Knjižnice i čitaonice, izgradnjom nove zgrade u središtu Velike Ludine te uređenjem središnjeg parka dobiti ćemo novi moderniji izgled središta naše općine. U toku su ili u pripremi brojni radovi na izgradnji komunalne infrastrukture, od izgradnje vodovodne mreže i kanalizacije do asfaltiranja cesta. Znatna sredstva ulažemo i u razvoj gospodarstva te smo izgradili Poslovnu zonu, a u Poslovnoj zoni 2 ovih dana otvara se nova četvrta hladnjača u našoj općini"-istaknuo je među ostalim načelnik Pavlović.

Dodijeljene su i godišnje nagrade te je godišnja nagrada Općine Velika Ludina za 2012. godinu u obliku povelje dodijeljena odlukom Općinskog vijeća Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Velika Ludina. To se društvo istaknulo dugogodišnjim humanitarnim radom na prevenciji i zaštiti od požara, a nagraduDAN OPĆINE zaslužuju posebice zbog čestih i pravovremenih intervencija na koje vrijedni i hrabri članovi tog društva izlaze i spašavaju kako imovinu tako i ugrožene ljudske živote, društvo je također uložilo velik trud na obnovi vatrogasnog spremišta. Priznanja Općine dodijeljena su dječjem odjeljenju DVD Mala Ludina koji su u konkurenciji preko sto dječjih odjeljenja osvojili prvo mjesto na Županijskom natjecanju djece i mladeži. Priznanje je dodijeljeno i DVD Gornja Vlahinička za doprinos u zaštiti požara i 90-te obljetnice postojanja društva. Zbog održavanja starog zanata pletenje košara i predmeta od vrbovih šiba te kao jedan od najstarijih članova DVD Velika Ludina priznanje je primio i Vladimir Banovec iz Velike Ludine, a Zlatko Tesarek iz Okola priznanje je dobio za doprinos i zalaganje za razvoj naselja Okoli. 

 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.