top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica Naslovnica
DAN OPĆINE VELIKA LUDINA PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Petak, 01 Listopad 2010 00:00

VELIKA LUDINA-Općina Velika Ludina slavi Dan Općine i Župe Svetog Mihaela Arkanđela, a proslava je započela svečanom sjednicom Općinskog vijeća i dodjelom općinske nagrade i priznanja. Godišnja nagrada dodijeljena je Saši Hajeku koji je zaslužan za organizaciju humanitarne akcije prikupljanja sredstava za rehabilitaciju i liječenje Jasmine Matijević koja je teško stradala u prometnoj nesreći.

Bujić Mario je priznanje zaslužio za postignute rezultate u poljoprivrednoj proizvodnji i poseban doprinos u očuvanju okoliša, sanacije smetlišta uz Česmu vlastitim strojevima bez naknade. Za unapređenje predškolskog odgoja i 30-godišnjicu rada priznanje je uručeno i Nadi Šiprak ravnateljici dječjeg vrtića Velika Ludina. O radu Općine u prethodnih godinu dana govorio je općinski načelnik Dražen Pavlović.

 

 

„Prometnice, vodovodnu mrežu i ostalu komunalnu infrastrukturu doveli smo na zavidan nivo gotovo u cijeloj općini i preostaje nam gradnja najskuplje infrastrukture, kanalizacije koja je izgrađena trenutno jedino u središtu općine. Ulažemo i u razvoj gospodarstva pokretanjem dviju poslovnih zona od kojih je jedna već u funkciji, a pomažemo i naše obrtnike i poljoprivrednike. Također brinemo o sportu i kulturi i pomažemo financijski udrugama. Imamo proračun u visini oko 11 milijuna kuna i pola tog iznosa možemo uložiti u razvoj infrastrukture i gospodarstva i naša opstojnost kao Općine ne bi smjela doći u pitanje“-kazao je načelnik Dražen Pavlović.

 

 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.