top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica
Za Dan Općine i Župe godišnja nagrada Saši Hajeku PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Subota, 25 Rujan 2010 00:00

VELIKA LUDINA-Nakon usvajanja  zapisnika sa prethodne 9. sjednice Općinskog vijeća Općine V. Ludina i aktualnog sata vijećnici Velike Ludine razmotrili su i usvojili financijsko izvješće za razdoblje od I-VI mjesec 2010. godine  za Općinu Velika Ludina i proračunske korisnike: Dječji vrtić Ludina i Knjižnicu i čitaonicu Velika Ludina. Nadalje su razmatrane  i usvojene II Izmjene i dopune Proračuna Općine Velika Ludina za 2010 godinu sa Programima te je donesena Odluka  o koeficijentima za plaće službenika i

namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu – službe Općine Velika Ludina. Donesena je i odluka o agrotehničkim mjerama te mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Općine Velika Ludina kao i odluka  o dodjeli Godišnje nagrade i priznanja povodom Dana Općine i Župe Sv. Mihaela Arkanđela na prijedlog Odbora. Godišnja nagrada  biti će uručena Hajek Saši iz Gornje Vlahiničke, a općinska priznanja dodijeliti će se Bujić Mariju iz Vidrenjaka i Šiprak Nadi iz Velike Ludine.

„Saša Hajek zaslužan je za organizaciju humanitarne akcije prikupljanja sredstava za rehabilitaciju i liječenje Jasmine Matijević koja je teško stradala u prometnoj nesreći. Bujić Mario je priznanje zaslužio za postignute rezultate u poljoprivrednoj proizvodnji i poseban doprinos u očuvanju okoliša, sanacije smetlišta uz Česmu. Za unapređenje predškolskog odgoja i 30-godišnjicu rada priznanje smo odlučili dodijeliti i Nadi Šiprak ravnateljici dječjeg vrtića Velika Ludina“-obrazožio je nagradu i priznanja Stevo Kovač predsjednik Općinskog vijeća Velike Ludine.

U Odbor za dodjelu Godišnje nagrade i priznanja povodom proslave Dana Općine i Župe imenovan je vijećnik Zvonko Majetić, a  za  predsjednika Povjerenstva za provođenje Zakona o javnoj nabavi – ovlaštenih predstavnika naručitelja umjesto Općinskog načelnika imenovan je Igor Faltis. Razmatrana je i zdravstvena problematika ukidanja drugog tima liječnika u Ambulanti Velika Ludina.

 

 

 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.