top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica Naslovnica
STEVO KOVAČ PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 15 Lipanj 2009 16:00

Konstituirajuća sjednica Vijeća
VELIKA LUDINA-Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Velika Ludina, koju je sazvao Stevo Bajić, predstojnik Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, verificirani su mandati vijećnika, te je za predsjednika OV izabran Stevo Kovač iz HDZ-a, a za potpredsjednike su izabrani Miljenko Šipić i Branko Zrinščak, također iz HDZ-a.

 

 

 

   Nakon uvodne riječi gospodina Bajića, riječ je prepuštena najstarijem članu vijeća, Josipu Petiru, koji je za 13 izabranih vijećnika na lokalnim izborima pročitao prisegu. Prije toga, vijećnik koalicije HDZ-a Dražen Pavlović koji je izabran za načelnika Općine, svoje je mjesto prepustio Miljenku Šipiću, a umjesto donačelnika Zlatka Nežića iz HSP-a, vijećnik će biti Dražen Pernar, te umjesto Marijane Petir, nositeljice liste HSS-a i HSLS-a, dužnost vijećnika preuzeo je Josip Petir.

   Vijećnici iz redova HDZ-a u novom sazivu Vijeća su: Stevo Kovač, Miljenko Šipić, Branko Zrinščak i Vjekoslav Kamenščak

   Prije radnog dijela sjednice, odnosno nakon prve točke dopune dnevnog reda, a koja je bila biranje dva potpredsjednika Vijeća, vijećnici HSS-a i nezavisnih lista napustili su sjednicu nezadovoljni što nisu dobili pripremljene materijale za te točke dnevnog reda.
 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.