top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica
IMAMO PRVU PREDSJEDNICU HRVATSKE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 09:37

Kolinda

Imamo prvu predsjednicu! Odlučila je tako cijela domovinska i iseljena Hrvatska! Spektakularna pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović! Spektakularna pobjeda HDZ-a! Veličanstvena atmosfera i pobjedničko okružje u dupkom punoj dvorani Hypo centra!

Pobjeda, pobjeda!

Pozvana na pozornicu - prekidana gromoglasnim pljeskom i povicima „Pobjeda, pobjeda!“ - prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obratila se naciji i zahvalila svima koji su joj pomogli na putu do pobjede. Istaknula je da ne kreće raditi sutra, već odmah večeras:

- Ostvarili smo pobjedu za našu domoljubnu koaliciju, ali i za našu dragu Domovinu! Hrvatska će biti među najbogatijima u Europi i svijetu! Neću nikome dopustiti da kaže da Hrvatska neće biti prosperitetna! Hrvatska zna, može i hoće! Vi ste moja snaga! Zajedno ćemo Hrvatsku povesti u blagostanje!

Pobjeda i u Općini Velika Ludina!

Naravno da je i u Općini Velika Ludina pobijedila Kolinda Grabar Kitarović sa 51,27% glasova, a Ivo Josipović je dobio 48,73% glasova građana naše Općine, uz izlaznost od 54,38%. Važećih listića je bilo 95,84% a nevažećih 4,16%.

U našoj Županiji isto tako uvjerljiva pobjeda Kolinde Grabar Kitarović sa 53,72% naprama 46,28% koliko je dobio njezin protukandidat.

Ažurirano Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 10:32
 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.