top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica
IVO ŽINIĆ NOVI ŽUPAN SISAČKO - MOSLAVAČKE ŽUPANIJE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 09:33

U drugom krugu prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije premoćnu pobjedu ostvario je Ivo Žinić (HDZ), kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i BUZ-a. On je osvojio 29.648 glasova, odnosno 56,41 posto.

Njegov protukandidat Davorko Vidović (SDP), kandidat koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a i SDA, osvojio je 21.839 glasova, odnosno 41,55 posto od 152.540 upisanih birača.

Ivi Žiniću, novom županu, prvom HDZ-ovom županu nakon 2005. godine koji će stolovati u Sisku došlo je čestitati na stotine članova HDZ-a, HSS-a i BUZ-a te drugih srodnih stranaka, ali i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Predsjednik Karamarko je rekao kako je ova pobjeda HDZ-a u Sisku jako važna jer je još jedna u neprekinutom nizu HDZ-ovih pobjeda i jer pokazuje pravi odnos snaga.

- Ne vjerujte anketama koje pokazuju kako je razlika između HDZ-a i SDP-a jedan ili dva posto. Vidite kolika je razlika, 16 posto. Toliko je više glasova osvojio Ivo Žinić od Davorka Vidovića, toliko je HDZ ispred SDP-a ovdje, ali i u državi, rekao je Karamarko.

Naglasio je da je Žinić primjer župana i političara kakvi trebaju Hrvatskoj. - Riječ je o hrvatskom branitelju, obrazovanom i skromnom čovjeku, vrijednom i poštenom.

Zahvaljujući na čestitkama, Ivo Žinić je naglasio kako su građani svojim izborom doveli do kraja SDP-ovu hobotnicu Marine Lovrić Merzel koja je ovu županiju uništila, osiromašila, opljačkala.

Obraćajući se predsjedniku Karamarku, Žinić je rekao: - Predsjedničke, govorit ću kao hrvatski branitelj, vojnik. Moja pobjeda je Bljesak, pobjeda gospođe Kolinde Grabar Kitarović bit će Maestral, a vaša pobjeda na parlamentarnim izborima bit će Oluja.

 

OO HDZ-a VELIKA LUDINA ČESTITA IVI ŽINIĆU NA IZBORU ZA ŽUPANA NAŠE ŽUPANIJE!

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 10:01
 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.