top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


Naslovnica Logotip
U proljeće rekonstrukcija Cvjetne ulice vrijedna 2 300 000,00 kn financirana iz ruralnog razvoja Europske unije PDF Ispis E-mail
Petak, 09 Veljača 2018 08:08


Dana 08.02.2018. g. načelnik općine Velika Ludina potpisao ugovor sa agencijom za plaćanje u poljoprivredi za ovaj projekt!

Općina Velika Ludina kroz ovaj program financirat će rekonstrukciju Cvjetne Ulice u Velikoj Ludini.

Cvjetna ulica će se proširiti, produžiti i zacjevit će se cestovni jarci. Ova ulica je dio centra Velike Ludine, sagrađene su nove kuće te je postala preuska, a već je i dotrajala te je ova obnova dobrodošla. Nedavno je uređena i Pintarićeva ulica koja se spaja sa Cvjetnom, također sredstvima Europske unije! Dobra je okolnost što će i grad Popovača kroz ovaj program urediti prometnicu između Okola i Potoka na svom djelu, a što će sigurno dobro doći i građanima Okola koji tom prometnicom putuju prema Popovači i Sisku! Svoj dio Općina Velika Ludina kvalitetno je već obnovila prije nekoliko godina! Općina Velika Ludina među osam je gradova i općina u našoj županiji koje su uspješno „povukle“ ova sredstva.

Riječ je o mjeri 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta. Sredstva odlaze u 20 županija, a namijenjena su gradnji novih, odnosno rekonstrukciji postojećih nerazvrstanih cesta u naseljima s najviše 5.000 stanovnika. Intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 100% ukupnih prihvatljivih troškova. Ugovore je s predstavnicima jedinica lokalne samouprave potpisala ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić. Potpisivanju ugovora također su prisustvovali ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

 

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.