top
logo

PROGRAM RADA

DRAŽEN PAVLOVIĆ

www.zhdz.hr

Vijesti iz HDZ-a


feed-image RSS
Naslovnica

IMAMO PRVU PREDSJEDNICU HRVATSKE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 09:37

Kolinda

Imamo prvu predsjednicu! Odlučila je tako cijela domovinska i iseljena Hrvatska! Spektakularna pobjeda Kolinde Grabar-Kitarović! Spektakularna pobjeda HDZ-a! Veličanstvena atmosfera i pobjedničko okružje u dupkom punoj dvorani Hypo centra!

Pobjeda, pobjeda!

Pozvana na pozornicu - prekidana gromoglasnim pljeskom i povicima „Pobjeda, pobjeda!“ - prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obratila se naciji i zahvalila svima koji su joj pomogli na putu do pobjede. Istaknula je da ne kreće raditi sutra, već odmah večeras:

- Ostvarili smo pobjedu za našu domoljubnu koaliciju, ali i za našu dragu Domovinu! Hrvatska će biti među najbogatijima u Europi i svijetu! Neću nikome dopustiti da kaže da Hrvatska neće biti prosperitetna! Hrvatska zna, može i hoće! Vi ste moja snaga! Zajedno ćemo Hrvatsku povesti u blagostanje!

Pobjeda i u Općini Velika Ludina!

Naravno da je i u Općini Velika Ludina pobijedila Kolinda Grabar Kitarović sa 51,27% glasova, a Ivo Josipović je dobio 48,73% glasova građana naše Općine, uz izlaznost od 54,38%. Važećih listića je bilo 95,84% a nevažećih 4,16%.

U našoj Županiji isto tako uvjerljiva pobjeda Kolinde Grabar Kitarović sa 53,72% naprama 46,28% koliko je dobio njezin protukandidat.

Ažurirano Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 10:32
 
BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2015. GODINA ! PDF Ispis E-mail
Autor Predsjedništvo   
Utorak, 23 Prosinac 2014 08:12

SRETAN BOŽIĆ

PREDSJEDNIŠTVO OO HDZ-a VELIKA LUDINA ŽELI SVIM ČLANOVIMA, SIMPATIZERIMA I POSJETITELJIMA NAŠE STRANICE ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ, TE SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2015. GODINU !

 
IVO ŽINIĆ NOVI ŽUPAN SISAČKO - MOSLAVAČKE ŽUPANIJE ! PDF Ispis E-mail
Autor Urednik   
Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 09:33

U drugom krugu prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije premoćnu pobjedu ostvario je Ivo Žinić (HDZ), kandidat koalicije HDZ-a, HSS-a i BUZ-a. On je osvojio 29.648 glasova, odnosno 56,41 posto.

Njegov protukandidat Davorko Vidović (SDP), kandidat koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a i SDA, osvojio je 21.839 glasova, odnosno 41,55 posto od 152.540 upisanih birača.

Ivi Žiniću, novom županu, prvom HDZ-ovom županu nakon 2005. godine koji će stolovati u Sisku došlo je čestitati na stotine članova HDZ-a, HSS-a i BUZ-a te drugih srodnih stranaka, ali i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Predsjednik Karamarko je rekao kako je ova pobjeda HDZ-a u Sisku jako važna jer je još jedna u neprekinutom nizu HDZ-ovih pobjeda i jer pokazuje pravi odnos snaga.

- Ne vjerujte anketama koje pokazuju kako je razlika između HDZ-a i SDP-a jedan ili dva posto. Vidite kolika je razlika, 16 posto. Toliko je više glasova osvojio Ivo Žinić od Davorka Vidovića, toliko je HDZ ispred SDP-a ovdje, ali i u državi, rekao je Karamarko.

Naglasio je da je Žinić primjer župana i političara kakvi trebaju Hrvatskoj. - Riječ je o hrvatskom branitelju, obrazovanom i skromnom čovjeku, vrijednom i poštenom.

Zahvaljujući na čestitkama, Ivo Žinić je naglasio kako su građani svojim izborom doveli do kraja SDP-ovu hobotnicu Marine Lovrić Merzel koja je ovu županiju uništila, osiromašila, opljačkala.

Obraćajući se predsjedniku Karamarku, Žinić je rekao: - Predsjedničke, govorit ću kao hrvatski branitelj, vojnik. Moja pobjeda je Bljesak, pobjeda gospođe Kolinde Grabar Kitarović bit će Maestral, a vaša pobjeda na parlamentarnim izborima bit će Oluja.

 

OO HDZ-a VELIKA LUDINA ČESTITA IVI ŽINIĆU NA IZBORU ZA ŽUPANA NAŠE ŽUPANIJE!

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 10:01
 
BUDUĆI ŽUPAN U VELIKOJ LUDINI PDF Ispis E-mail
Autor Miljenko   
Utorak, 21 Listopad 2014 14:02

Ivo Žinić Ivo Žinić Ivo Žinić

Dana 20. Listopada kandidat za župana na prijevremenim izborima naše županije Ivo Žinić, sa članovima svog stožera posjetio je Općinu Velika Ludina te se zadržao u razgovoru sa građanima i članovima općinskog odbora HDZ-a. Tom prilikom posjetio je i Načelnika općine koji ga je upoznao sa problematikom oko naplate rudne rente. S obzirom da ne dvojimo da će gosp. Žinić biti župan sigurno će moći pomoći da se konačno riješi pitanje rudne rente sa podzemnog skladišta plina Okoli a što je dosada neadekvatno riješeno.

Ažurirano Četvrtak, 23 Listopad 2014 13:24
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 6 od 18

 

 

MLADEŽ HDZ-a

Mladež HDZ_a

OPĆINE

VELIKA LUDINA


. . .Općina Velika Ludina

Općina Velika Ludina

bottom
top

Najnovije Vijesti

Popularno


bottom

HDZ Velika Ludina - Sva prava pridržana.